На підтримку начальника ДАІ району підписалося більше тисячі чоловік

Дмитро-Степанчук.jpgПодії 21 травня навряд чи кого залишили байдужим. Візит “Автомайдану” з волонтерами будоражить уми людей і по сьогодні, на різних рівнях висловлюються різні думки, часто – діаметрально протилежні… Скоріше, найоб’єктивнішу оцінку дасть час.

 Та чи не найодностайнішою виявилася позиція громадян, що не згодні із вуличним правосуддям стосовно начальника відділення ДАІ району Дмитра Степанчука. Вже наступного дня утворилася ініціативна група зі збору підписів на його підтримку. А 27 травня делегація від району побувала на прийомі у начальника УМВС в Житомирській області Валерія Рудика, якому вручили листа, під яким підписалися більше тисячі чоловік. Ось деякі цитати з нього:

 Ми не можемо залишатися байдужими до долі підполковника міліції, начальника відділення ДАІ району Степанчука Дмитра Сергійовича…

Його ми знаємо не один десяток років як порядну людину, справжнього друга, авторитетного працівника, хорошого сім’янина, толерантного колегу. Про працівника міліції не так часто можна почути щирі, позитивні відгуки, що немало…

За час роботи в лавах правоохоронних органів Степанчук Д. С. здобув заслужений авторитет і повагу як з боку керівників установ та організацій, підприємств району, так і простих громадян. Завжди принциповий, вимогливий, професійний. Живе чесно, публічно, скромно. Та й статки родини, особисті відповідають задекларованим доходам: не володіє ні будинками, ні дорогими автомобілями…
Ми переконані, що такі, як Степанчук Дмитро Сергійович, можуть, мають право та зобов’язані працювати на посадах, які займають.

Сподіваємося, що думка більшості: адекватної, свідомої, відповідальної, по-справжньому авторитетної, буде почута…

Просимо дослухатися до тих, хто з доброї волі поставив свій підпис, погодившись, таким чином, з вищевикладеною позицією.
Звертаємося до Вас як до людини.pdf


images.pdf

P.S. Відразу після виходу матеріалу в “НТ” до редакції звернулася Ольга Іванівна Саух із Ємільчиного. Жінка просила долучити і її, і чоловіка, Сергія Івановича, голоси до листа-прохання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *