На Ємільчинщині стартував Чемпіонат району з волейболу

Спортивна складова минулих вихідних позначилася стартом Чемпіонату району з волейболу. Після урочистого відкриття, у якому взяли участь заступник голови РДА Сергій Жека та начальник відділу у справах сім’ї, молоді і спорту Тетяна Примак, 14 команд, натхненні напутніми побажаннями та патріотичним флеш-мобом від вихованців ДЮСШ з використанням національного мега-знамена (на фото нижче), перейшли до безпосередньої демонстрації володіння м’ячем на сітці.

У першій групі лідери підтвердили свій статус: поліція – Варварівка 3:0, Мала Глумча – Рихальське 3:0. Чи зможуть варварівці втрутитися в боротьбу за вихід у фінал, покаже їхня зустріч із малоглумчанцями у III турі.

У другій групі матчем туру вже з огляду на рахунок є протистояння між гімназією і лісгоспом (чи то пак ветеранами, адже в команди найвищий середній вік): їм знадобилися усі 5 партій, щоб з’ясувати сильнішого. Гору взяв досвід старших, які буквально на жилах витягли уже, здавалося, програний матч у гімназистів.
Решта матчів. Група 1: Яблунець – Степанівка 1:3, Варварівка – Серби 3:1, група 2: ДЮСШ – Сербо-Слобідка 3:0, ДЮСШ – Симони 3:0, Тайки – Симони 3:0

М. Мельник,

“НТ” №4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *