“Свіжа” преса до кави: огляд “НТ” за 15 квітня

Народна-трибуна-15_20161.jpg

Кількість крадіжок у районі та особлива винахідливість злодіїв викликає занепокоєння правоохоронців. З метою наживи проникають у храми, сільські ради, школи, магазини, квартири. Детальніше про це у матеріалі “У районі почастішали серійні крадіжки”. 

В Ємільчиному 23 квітня відбудеться толока в рамках всеукраїнської акції “Зробимо Україну чистою”; з робочим візитом перебував керуючий Житомирською єпархією УПЦ КП архієпископ Житомирський і Овруцький Ізяслав; на ремонт очисних споруд у Ємільчиному планують виділити 1 млн 400 тис. грн. Про ці та інші події – в постійній рубриці новин (стор.1).

 Один із мостів Ємільчиного (на дамбі) потребує облаштування та освітлення. Про це красномовно “говорять” “ряд трагічних і комічних занурень у воду автомобілістів як безпосередньо з мосту, так і біля нього” йдеться у матеріалі “Зі світлом буде безпечніше” (стор. 2).

Рогівка – село з яскраво вираженим німецьким корінням. Його жителі не раз страждали від репресій за різних владних режимів. Та все одно ставали на ноги, відроджували життя. Про все це розповідає дослідник минувшини поліської глибинки Великоцвілянської сільської ради Володимир Ширма у матеріалі “Рогівка – випробування історією” (стор. 3).

Молодь ділить своїми враженнями від прибирання селища: “Шановні жителі Ємільчиного, нам, дітям, дуже соромно за вчинки тих дорослих, які постійно викидають сміття, забруднюючи все навколо. Дуже неприємно прибирати ті речі, на які навіть гидко дивитися. І кожен з нас розуміє, що це зробила не природа, а люди… Невиховані та невдячні.” У матеріалі “Нехай кожний прибере своє подвір’я” вони закликають зробити все для того, щоб селище потопало у квітах (стор. 4).
Спорт, повчальна розповідь, гумор, гороскоп – усе це можна знайти на стор. 8.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *