В Ємільчиному було скоєно вбивство

17 серпня у смт Ємільчиному місцева мешканка знайшла мертве тіло свого 68-річного чоловіка на березі річки Уборть.

Були проведені слідчо-оперативні дії поліції, після чого тіло мертвого чоловіка з видимими тілесними ушкодженнями направлено на судово-медичну експертизу.

Згодом було з’ясовано, що в вечері 16 серпня він міг гостювати у 80-річного жителя смт Ємільчиного. Перевіряючи всі можливі варіанти скоєння злочину поліцейські навідалися до нього. Чоловік відразу зізнався в вбивстві. Як стало відомо з його розповіді, ввечері вони сиділи і випивали, та під час застілля виникла суперечка, яку 80-річний чоловік вирішив кількома ударами сковородою по голові свого гостя. Щоб приховати сліди вбивства, він витягнув тіло до річки, що протікає неподалік. Також поліцейськими було вилучено чимало доказів скоєння злочину.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, триває досудове розслідування, – повідомив начальник Ємільчинського відділення поліції Микола Нишпал. – Нині вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу пенсіонерові, поліція ініціює домашній арешт.

Нагадаємо, що вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років.

За матеріалами zt.npu.gov.ua


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *