У Ємільчиному зімітували аварію, щоб перевірити роботу районних служб

У рамках семінару 12 жовтня Ємільчинський районний сектор управління ДСНС провів навчання особового складу. Схожі заходи вже пройшли в так званих “зведених пунктах” – у Житомирі, Новограді-Волинському, Коростені, Бердичеві. Ємільчине стало першим ра­йоном з ланки, де відбулося таке ж навчання.

У кінці вулиці Соборної (за АЗС) зімітували аварію пасажирського автобуса та його підпал. Один із “постраждалих” зателефонував диспетчеру ДСНС, той негайно відправив пожежний автомобіль на місце ДТП, а також викликав швидку. На місці події також була присутня Національна поліція, районний підрозділ автодору, інші чиновники та посадовці.

Коли на всій швидкості прилетів пожежний автомобіль, мабуть, всі присутні забули, що це тільки імітація. А тим часом чоловіки у спецівках блискавично взялися до гасіння “пожежі”. А в момент порятунку “пасажирів” (які, зрозуміло, знаходилися всередині автобуса, що, до слова, був підібраний вдало, бо дійсно мав вигляд жертви не однієї аварії), на повній швидкості прибуло дві карети швидкої допомоги, працівники яких, як і пожежники, навіть не підозрювали, що тут відбувається…

Отже, взаємодію різних районних служб перевірили. Керівництво зробило підсумки роботи працівників сектору, зауваживши недоліки та переваги, після чого колектив рятувальників дружно відправився до РДА на нараду. А ті, хто залишилися, мали нагоду побачити, як габаритна вантажівка перевертала “на ноги” автобуса-привида та попрямувала з ним на буксирі до райцентру.

 

М. ОСТАПЧУК,

“НТ”, №41

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *