Головна ялинка Ємільчиного вже встановлена

Разом із відкриттям “не лісової красуні” відкрився й сезон новорічних свят 2018 року. “Засвітив” ялинку селищний голова із VIP-персоною вечора – Святим Миколаєм. Останній, до речі, прибув до головної ялинки нашої ОТГ на кінному екіпажі, якщо пафосно, а по-простому – на конячці, запряженій у віз. Видовище було вражаючим, дух перехопило і в малих, і у великих. Підсилила ефект музика із дзвониками, сутінки зимового вечора та сніжок, що так спокійно лягав до ніг… Поки глядачі (а надто дітлахи) зачаровано спостерігали цю картину, енергійний дідусь Микола (учень гімназії Павло Дубицький) привітав усіх присутніх зі святом. Пізніше він приймав дітей у хатинці Св. Миколая, сконструйованій командою Будинку дитячої творчості, де найслухняніші з них (себто всі) отримували гостинці.

У конкурсах на кращу новорічну іграшку та листівку Св. Миколаю (роботи презентувалися у вестибюлі РБК) переможці отримали пакунки з цукерками та дипломи. А оскільки достойних робіт креативних школярів було багато, то кількість переможців вирішили подвоїти. Третє місце у конкурсі іграшки посіли Ілона Юрченко (6-Б клас Ємільчинської ЗОШ) та Софія Жека (8 клас Тайківської ЗОШ); друге місце – Альона Євтушок (10-А клас Ємільчинської ЗОШ) та колективна робота учнів першого класу Медведівської ЗОШ; перше місце – за Євгенієм Мартиненком (5 клас Підлубівської ЗОШ) та Дар’єю Палько (9 клас Горбівської ЗОШ). У конкурсі листівки журі визначило таких переможців: третє місце – Аліна Яремчук (4 клас Горбівської ЗОШ) і Андрій Дорош (3 клас Миколаївської ЗОШ); друге місце – Анастасія Рафальська (2 клас Кулішівська ЗОШ) та Анастасія Кухарчук ( 6-А клас Ємільчинської ЗОШ); на перше місце заслужили роботи дівчат –Альони Євтушок (10-А клас ЗОШ №1) та Ангеліни Омельченко (6-А клас гімназії). Дипломи та набори канцтоварів за перемогу у різних номінаціях отримали учнівські колективи шкіл: Медведівської – за найактивнішу участь у конкурсах, Мокляківської – найоригінальніша робота, Андрієвицької – втілення інноваційних технологій. За активну участь нагородили учнів Великоцвілянської, Яблунецької та Руднє-Іванівської шкіл.

У цей особливий вечір усі охочі могли пристати на пропозицію польової кухні та зігрітися чаєм із цукерками, а придбати глінтвейн та посмакувати імбирним печивом можна було у палатках підприємців. Безпрограшна лотерея – від селищної ради, а благодійний розпродаж робіт гуртківців – від Будинку дитячої творчості. Гроші (1200 грн), отримані від продажу, пішли на лікування Андрія Савочкіна, учня Ємільчинської ЗОШ.
М. ОСТАПЧУК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *