Скільки коштують районні ялинки

Результат пошуку зображень за запитом "ялинка"У Житомирі на майдані С. П. Корольова – штучна 18-метрова ялинка, яку місто купило аж у 2008 році й досі її використовує. Монтаж новорічного деревця обійшовся обласному центру в 75 тис. 638 грн 33 коп. У 2016 році ці витрати разом з демонтажем становили 99 тис. грн.

Новорічне деревце у селищі Ємільчиному також штучне. Ялинка висотою 6 метрів придбана у 2016 році. Тоді її вартість становила 31 тис. 200 грн. Дерево прикрасили минулорічними кульками та вогниками, на які витратили 36 тис. 498 грн, а також додатково закупили прикрас ще на 25 тис. 245 грн 98 коп.

У Бердичеві в якості головної новорічної ялинки традиційно використовують дерево, яке росте в центрі міста. Для неї “докупили” декілька гірлянд та оплатили матеріали для монтажу. На жаль, суму в міській раді не назвали.

Головна новорічна ялинка Баранівки росте у центрі міста. ЇЇ висота становить 18 м. На святкову ілюмінацію витратили 24 тис. 840 грн. Інші витрати у міській раді пообіцяли повідомити згодом.

В Олевську 12-метрова ялинка росте на центральній площі міста. У 2017 році прикраси для неї “взяли” з минулих років. На головну новорічну ялинку в минулому році використали з бюджету 43 тис. грн.

У Малин ялинку привезли з села Нове Життя. Приблизна її висота 18 м. У цьому році кошти з бюджету на її встановлення, прикраси та транспортування не виділили.
У Попільні ялинку традиційно встановили біля центру культури і дозвілля. Прикрашають її десятки гірлянд та іграшки, які минулого і нинішнього року виготовляли юні рукодільниці й рукодільники Попільнянської гімназії.
(за даними “Вголос.zt”)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *