Здобутки творяться працею

Фоторепортаж про виїзну координаційну раду при голові районної ради
{morfeo 1} 

26 жовтня, одразу після завершення роботи колегії РДА, відбулося засідання координаційної ради при голові райради, що складалося з двох частин. У першій – теоретичній – розглянуто три питання:
про забезпечення виконання Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності, містобудування та архітектури”,
про виконання рішення районної ради від 22.12.2006 р. “Про проведення районного конкурсу
 серед сільських та селищних рад на кращий санітарний стан та благоустрій територій” (підходить до завершення ще один конкурс “Моя заквітчана садиба”, на який, на жаль, подано лише чотири матеріали),
про сплату страхових внесків сільськими та селищними радами району.

Головним завданням  другої частини координаційної ради, практичної, було показати кращі зразки господарювання на місцях, що виявились у благоустрої території, ремонті та утриманні об’єктів соціальної сфери. З цією метою учасники побували у селах району за маршрутом Сербо-Слобідка – Яблунівка – Куліші – Руднє-Іванівська – Підлуби.
 
Прокоментувати ситуацію в Кулішах допоможе лист сільського бібліотекаря Аліни Максимчук, що днями надійшов до редакції: “В нинішній скрутний час небагато господарів наважуються робити ремонт власної оселі. Але в Кулішах завдяки старанням сільського голови Олександра Левченка розпочали поточний ремонт приміщення сільської ради та будинку культури. У першому оновлено фасад та збудовано паркан. Тепер приміщення сільської ради одне з кращих у селі і є його окрасою.

Вже багато років сільський будинок культури потребує капітального ремонту. І в цьому році його розпочато. Найболючішою проблемою був дірявий дах. У ході ремонту шифер замінили сучасним ондуліном. Всередині приміщення також потребує ремонту, оздоблювальних робіт. Маємо надію, що найближчим часом ремонт буде завершено, і жителі села відвідуватимуть оновлений будинок культури”.
 
Не відстає у Кулішах і приватний сектор. Для прикладу голова районної ради запросив до магазину, що навпроти сільської ради. І зовні, і асортиментом товарів він може слугувати зразком сільської торгівлі.
Крім цього, делегація ознайомилася з умовами навчання в місцевій одинадцятирічці.
Фото та матеріали М. Мельника 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *