Ера “Рембудсервісу” триває


Третій рік постіль волейболісти “Рембудсервісу” тріумфально піднімають над головою кубок, що засвідчує їхню неперевершеність на Ємільчинщині. Хоч нинішнього сезону це зробити було найскладніше.

Другою стала ще одна наша гордість – потужна волейбольна дружина “Пеллет-Енерго”. “Бронза” – у найближчого майбутнього, вихованців ДЮСШ.

“НТ” впродовж Чемпіонату сказала чимало, а сьогодні слово – головним героям змагань; гравцям, тренерам, суддям.

Володимир Лугина, “Рембудсервіс” :

“Чемпіонат видався сильний, взяти хоча б гру за III місце, де команди билися п’ять партій. Та навіть коли Освіта грала з Лісгоспом на II етапі, – було на що подивитись, точилась боротьба характерів, інтрига. Тому, як на мене, рівень змагань виріс.

А своїм хлопцям я дякую за те, що не побігли за гривнею, а залишились у команді. Сьогодні до мене вже звертається молодь, щоб бути й тренуватися з “Рембудсервісом”. Це найвища оцінка наших спільних зусиль у волейболі.

Що стало запорукою перемоги у вирішальній грі?

“Я вже сказав, що саме завдяки юнакам, які вірні команді. Друге, дякуючи дівчатам, які сміливо вийшли грати у чоловічих змаганнях, і ще більша вдячність тим глядачам, які ”підняли” спортзал і вболівали до останнього м’яча. Хлопців це ”завело”, на майданчику був колектив із командним духом. Це те, чого нам не вистачало в очній зустрічі з ”Пеллетом” на попередній стадії”.

Дмитро Степанчук, “Пеллет-Енерго”:

“На мою думку, треба міняти формат змагань і проводити їх не як кубок району, а як чемпіонат, тобто у два кола, ігри з п’яти партій, по одній у день упродовж грудня – березня. Тоді буде менше проблем із переносами поєдинків, адже в команд з’явиться більше можливостей вибрати зручний для обох день. А загалом волейбол у нас дуже гарний”.

Що завадило з таким складом стати чемпіоном?

“Скоріш за все, хвилювання. Було велике бажання перемогти, і, думаю, саме хвилювання позначилось”

Віктор Романуха, головний суддя Чемпіонату

“Двома словами важко оцінити те, що відбулося, але… Порівняно із минулорічним Чемпіонатом кількість команд збереглась, рівень не впав – що в першій, що в другій групі. Щодо самовіддачі на попередніх етапах, то команда Кулішів могла б грати у І групі, але не доклала зусиль для виходу туди, знаючи, що має шанс виграти медалі високого гатунку у ІІ групі. Тому на майбутнє про мотивацію команд треба думати.

З іншого боку, добре, що було дві групи, у кожній із яких – свій рівень конкуренції і зацікавленість в участі до останнього туру.

Вперше за останні роки Чемпіонат пройшов у заплановані терміни.

Моє завдання як людини небайдужої до ємільчинського волейболу – зберегти збірну. Сподіваюсь, що вона залишиться такою ж сильною, не дивлячись на гостру конкуренцію між двома найсильнішими колективами, де й зібрані кращі гравці, а протистояння залишиться тільки на майданчику.”

Олександр Левченко, Кулішівський староста:

“Як фахівець-фізкультурник вважаю цей чемпіонат найсильнішим за останні роки і в першій, і в другій групах, організація – теж на високому рівні.”

Миколаївський сільський голова вважає, що у грі за III місце не обійшлося без суддівських помилок, а лідер команди Віталій Лозко сказав так: “Якщо дуже хочеш перемогти, обов’язково виграєш”.

Фінал

“Рембудсервіс” – “Пеллет-Енерго” 3:1

Матч за III місце

ДЮСШ – Миколаївка 3:2

П’єдестал II групи

1. Куліші

2. Симони

3. Степанівка

Підготував Михайло МЕЛЬНИК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *