За необережні слова літня жінка поплатилась життям


Трагедія сталася у с. Сорочені, на околиці якого самотньо проживала 84-річна жінка. Впоратись з хатніми справами  їй час від часу допомагала сусідка, оселя якої розташована за кількасот метрів  від будинку пенсіонерки.

Увечері 10 квітня вона, як завжди прийшла, до бабусі, аби поцікавитись, чи не треба їй чогось. Натомість виявила на підлозі в одній з кімнат труп господарки. Жінка телефоном сповістила про лиху подію сина загиблої, який проживає в смт Хорошеві, а той уже звернувся до поліції.

У будинку працівники слідчо-оперативної групи Ємільчинського відділення виявили беззаперечні свідчення вбивства пенсіонерки. Окрім того, експерти вилучили речові докази, що серед іншого також допомогли встановити особу підозрюваного.

Чоловік, як з’ясувалось, місцевий, спочатку навідріз заперечував свою причетність. Згодом під тиским зібраних поліцейськими свідчень таки розповів, як все трапилось. Того дня він знічев’я зайшов до бабусі, але між ними раптово виник конфлікт. Ображений на її слова чоловік війшов з будинку, а через кілька хвилин повернувся уже з палицею, якою і почав бити жінку.

Нині підозрюваного у вчиненні умисного вбивства (ст. 115 ККУ) затримано у рамках ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.
– Вина чоловіка підтверджується низкою речових доказів, у тому числі вилучених за місцем його проживання у ході обшуку, – розповів начальник Ємільчинського відділення поліції Віталій Магалецький. – За скоєне йому може загрожувати від 7 до 15 років позбавлення волі. Ми подаватимемо до суду клопотання про тримання його під вартою на період досудового розслідування.
Відділ комунікації поліції Житомирської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *