У Ємільчинському районному суді новий голова

Вища рада юстиції ухвалила рішення щодо низки призначень на адміністративні посади в судах 16 регіонів України. Зокрема, у ході засідання ВРЮ 11 лютого 2014 року за поданням відповідних рад суддів було призначено 31 особу – головами судів, у тому числі в одній з областей відбулося призначення голови окружного адміністративного суду, 12 осіб – призначено заступниками голів судів, 1 голову суду було звільнено за власним бажанням. Про це за підсумками засідання Ради повідомив Голова ВРЮ Олександр Лавринович.

За словами очільника ВРЮ, з призначень, що відбулися 11 лютого, в судах Вінницької області було заміщено 1 адміністративну посаду, у Житомирській – 4, в Івано-Франківській – 2, у Кіровоградській – 1, в Луганській – 2, у Львівській – 2, у Миколаївській – 4, у Полтавській – 3, у Рівненській – 4, у Сумській – 2, у Тернопільській – 2, у Херсонській – 2, у Хмельницькій – 6, у Черкаській – 7, у Чернівецькій – 1.

 

Зокрема, відбулось призначення Греська Василя Адамовича на посаду голови Ємільчинського районного суду Житомирської області (з одночасним звільненням його з посади заступника голови цього суду).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *