На Житомирщині новий голова обласної державної адміністрації

2 березня 2014 року в. о. Президента України, Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов призначив Сидора Кізіна головою Житомирської обласної державної адміністрації.

Сидір Кізін – голова Житомирської обласної організації Всеукраїнського об’єднання “Свобода”. Народився 15 листопада 1975 року. Навчався у Житомирській середній школі №23. Закінчив Львівський національний університет ім. І.Франка (юридичний факультет).

Працював у суді загальної юрисдикції (м. Львів). З 2002 року займається приватною юридичною практикою. Партнер юридичної фірми “Кізін, Чібісов та партнери” та адвокатського об’єднання “Бондарчук, Кізін, Чібісов та партнери”. 

З кінця 1980-х років брав участь у національному відродженні та громадсько-політичному житті Житомира. Брав участь в акціях під час голодування студентів у Києві восени 1990 року “Ланцюг Єднання” на честь Злуки УНР та ЗУНР, відзначення річниці Базара та багатьох подіях, що передували проголошенню Незалежності.

Сидір Кізін – один зі співорганізаторів молодіжної патріотичної організації “Орден Українських Скаутгвардійців” (“ОУС”) (м. Житомир).

Одружений. Має синів Устима, 2008 р. н., та Левка, 2014 р. н.

Прес-служба Житомирської обласної організації ВО «Свобода».

Інформація у Вікіпедії

Його сторінка ВКонтакті та Facebook.

Провокації (за матеріалами Прихована правда):

1517400_696248473749279_872523674_n03 січня 2014 року на порозі ТВМ4 Шевченківського РВ УМВС у м.Києві десяток невідомих скоїли цинічний напад на народного депутата України Андрія Іллєнка та його адвоката Сидора Кізіна. Обидва потерпілих давали покази у райвідділі. Туди прибула бригада швидкої допомоги. У Андрія Іллєнка – підозра на перелом щелепи та струс мозку. У Сидора Кізіна – розсічене обличчя. До райвідділку міліції прибули народні депутати України Юрій Сиротюк та Руслан Кошулинський.

Напад на свободівців стався після того, як вони вийшли із Шевченківського райвідідлку міліції. Там Андрія Іллєнка допитували з приводу подій 1 січня. Сидор Кізін був присутній як адвокат. Допит проводив славнозвісний слідчий Гавінський. Він раніше неодноразово фігурував як обвинувач у справах, порушених проти націоналістів та патріотів, які виступали проти режиму.

Зауважимо, що про час початку та завершення допиту було відомо лише слідчому. Тож є достатні підстави вважати, що саме міліція повідомила бандитам, коли свободівці будуть виходити із райвідідлку.

На сайті www.bilozerska.info Олена Білозерська писалала:
«Сидір Кізін — мій адвокат та друг. Він двічі рятував мене від «бєспрєдєльного» кримінального переслідування і безліч разів допомагав у менш серйозних ситуаціях. Андрія Іллєнка теж знаю багато років.
Те, щоб тітушки, які на них напали (гадаю, що це були менти в цивільному) надовго сіли — для мене справа честі. Ясна річ, одній людині це не під силу. Але має бути під силу нам усім. Бо так же нас усіх битимуть поодинці.

Сподіваюся, цього разу ніхто не казатиме, що це «мажори», «фінансові розборки», «суперечка за місце парковки» тощо.
Хамовлада почала лити кров.
Поки що не до смерті (можливо, це той випадок, який юридичною мовою зветься «не довів свій злочинний умисел до кінця з незалежних від нього причин» — це коли раптом перехожі з’явилися чи жертва виявилась дуже живучою).
І поки що не явно від свого імені. Але ж ми добре знаємо їхні імена і їхне місце — нари.»

Важливо знати (за матеріалами Антирейдерський Союз підприємців України):

Кратко о компании:

Братьев Герасима и Сидора Кизиных можно по праву считать учениками Андрея Портнова. Вот только Герасим Кизин сейчас официально состоит в ООО ИК «Вихрь», а Сидор скромно занимал вторую позицию в вышеуказанной компании. Сейчас компания называется “Кизин, Чибисов и партнеры” а когда-то даже “Портнов, Кизин и пратнеры”. Так что участие господина Портова (пусть и моральное, что тоже не маловажно) в деятельности компании не вызывает сомнений.

Эту группу часто называют «кизино». Схемы, которые используются, достаточно просты – выкуп миноритарного пакета, поиск недовольных и оформление доверенностей на своих представителей, получение судебных определений, запрещающих вносить изменение в реестр. Не брезгуют и гринмейлом.

Не редко сотрудничают с «Народными Реестрами».

Существуют подозрения, что на проекте по ЗАО «Киевский судоремонтный и судостроительный завод» работал на стороне рейдеров из компании «Финансы и кредит», а не на стороне защиты.

Частым покупателем захваченного имущества выступает брат Дмитрия Табачник (Партия Регионов).

Персоналии:

Алексей Бодров

Иван Гранцев

Сергей Коровченко

Сидор Кизин

Проекты:

Ремточмеханика

Киевшляхбуд

ОАО Киеввзуття

КФ Жовтень

ОАО Мода

ЗАО Львовский Цум

КЗАО Укрспецавтоматика

Киевсоюзшляхпроект

ЗАО Жовтневый Универмаг

ЗАО Столичный

Неудачные проекты:

ЗАО АФ Провесинь

ЗАО НПП Сатурн

ЗАО Киевский судоремонтный и судостроительный завод (защищал, но вышел из проекта, захватил Жеваго)

Источник: ИА Advisers

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *