“Вакцина” для імунітету – надія є!

SAM_1878.jpg

Різнопланові труднощі пронизали чи не всі галузі нашого життя. Не оминули вони, на жаль, і медицину. Тож до професійного свята людей у білих халатах маємо привід зайве подякувати тим, хто нас самовіддано рятує і з приємністю закцентувати увагу на молоді, яка все ж зважилась піти важкою дорогою лікаря.

В минулому році Ємільчинська ЦРЛ, відчуваючи брак штату, все ж отримала “вакцину” для укріплення імунітету і збагатіла на чотирьох спеціалістів: фізіотерапевта Наталію Василівну Ікалюк, хірурга Сергія Васильовича Сокирка, лікаря акушера-гінеколога Злату Ігорівну Колядюк та лікаря загальної практики сімейної медицини Сергія Миколайовича Данильчука.


На фото справа наліво: хірург Сергій Васильович Сокирко, лікар акушер-гінеколог Злата Ігорівна Колядюк, лікар загальної практики сімейної медицини Сергій Миколайович Данильчук.


Всі – з нашого району, і свого часу вступили до вишів за цільовими направленнями.
Лише рік роботи – а головлікар, колеги і пацієнти нагороджують новоприбулу молодь кращими характеристиками: комунікабельні, шанобливі, уважні, відповідальні до обов’язків та з індивідуальним підходом до хворих. Найголовніша ж із чеснот – бажання самовдосконалюватись, що, врешті, дасть плоди – професіоналізм вищого класу.

Дорогі лікарі, зі святом вас! Бережіть себе, бо ж за вами – й наші життя.
В. РОМАНЧУК,

“НТ” №25

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *