Знаний на Ємільчинщині громадський діяч Володимир Яценко святкує 80-й ювілей

У минулому багаторічний редактор Ємільчинської районної газети «Народна трибуна», а сьогодні голова районної ради ветеранів Володимир Яценко відзначає свій 80-й ювілей. З цієї нагоди його урочисто вітали у малому залі райдержадміністрації дарунками, квітами та щирими словами побажань, оплесками в знак підтримки.

 

Володимир Йосипович має майже тридцятирічний досвід роботи на посаді редактора Ємільчинської “районки”, має звання “Заслужений журналіст України”, є автором краєзнавчих книг “Твої люди, Ємільчинщино”, “На фронтах і в тилах”, “Дорога”, “Володіння графа Уварова”, “Гордість Ємільчинського району”, “Жива криниця”. Сьогодні він активно займається громадською роботою. “Ні дня не сидів вдома після виходу на пенсію,” – так говорить про себе.

Визначні ювілеї прийнято святкувати гучно, але Володимир Яценко вирішив не дотримуватись цієї традиції, говорить, що здоров’я не дозволяє, а ще два його сини знаходяться в зоні АТО. Та це не означає, що сьогодні ювіляр не отримає у доважок до своїх років побажання здоров’я, благополуччя і радості від дружини, дітей та онуків всіх рідних та знайомих. Нехай вони щодня огортають любов’ю, увагою і піклуванням.

tribunaem.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *