59-річний житель Ємільчинщини помер від ножового поранення

Результат пошуку зображень за запитом "кривавий ніж"20 квітня у с. Березниках виявили тіло 59-річного власника оселі з ножовим пораненням. Поліцейські встановили причетність сина до смерті чоловіка.

Повідомлення про подію надійшло до поліції о 14-30. На місці події працювали слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції в області та Ємільчинського відділення, інформує www.1.zt.ua.

У ході першочергових заходів правоохоронці встановили, що у будинку на момент смерті чоловіка, а це сталося уранці, знаходилось ще четверо осіб, двоє з них – його сини. Дідусь займав окрему кімнату й уже півроку не виходив з неї, оскільки самостійно практично не пересувався. Постійно разом з ним у будинку проживав 34-річний син, який і доглядав батька та вів домогосподарство.

Однак, за словами сусідів, час від часу між чоловіками через немічність старого виникали конфлікти.

– Цього ранку, як ми попередньо з’ясували, виникла саме така ситуація: батько допустив якусь необачність і син схопився за ножа, – розповів начальник Ємільчинського відділення поліції Микола Нишпал. – Спочатку підозрюваний розповідав, що непричетний до травмування батька, а згодом, заплутавшись у власних свідченнях, зізнався, що, розлютившись, вдарив старого.

Окрім того, на місці події було вилучено низку речових доказів.

Відтак нині чоловік затриманий. Він жалкує та кається у накоєному, звинувачуючи у всьому алкоголь. Того ранку вони з товаришами, не дивлячись на ранній час, уже встигли поснідати із спиртним.

Як повідомляють у поліції, досудове розслідування проводиться за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *