У жительки Барашів викрали 4 тисячі гривень

Картинки по запросу гроші граблятьНещодавно до Ємільчинського відділення поліції звернулась 43-річна жителька Барашів із повідомленням про крадіжку з її квартири 4 тисяч гривень.

На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції.

«Як з’ясували поліцейські, злодіяння ймовірно було вчинено упродовж останнього тижня, а зловмисник міг зайти до помешкання, скориставшись необачністю господині. У ході проведених заходів працівники кримінальної поліції встановили, що до вчинення злодіяння причетний 41-річний раніше судимий односелець заявниці. Нині триває з’ясування обставин події», – йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Житомирської області.

Відповідні відомості було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За чинним законодавством подібні протиправні дії караються штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 3 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *