Представники Варварівської сільради відвідали Чижівську ОТГ


Кореспондент “НТ” разом із робочою групою із Варварівської сільської ради відвідали Чижівську ОТГ. Головною метою їхнього візиту було побачити на власні очі перспективи і “прогалини” об’єднання із громадою Новоград-Волинського району. Про це розповідає “НТ” за 11 січня.

“Основний принцип реформи децентралізації – добровільність.

Другий рік поспіль обрати свій шлях намагається Варварівська сільська рада, до якої входять села Вере сівка, Катеринівка, Мойсіївка, Радичі, ну і звичайно ж Варварівка. Минулоріч у них вже була спроба приєднатись до Чижівської ОТГ, та вона зазнала поразки. Депутати Варварівської сільської ради прийняли рішення про призупинення цього об’єднання. Не обійшлося таке рішення без тиску.

Інформацію про це знаходимо на сайті “04141 com. ua”. Та чинний сільський голова Василь Павлюк, а також частина сельчан виступили категорично проти призупинення.

Жителі населених пунктів, що належать до Варварівської сільської ради, умовно розділились на два табори опонентів: ті, хто ближче до Чижівки, хочуть туди, а інші – до Ємільчиного, бо вважають, що надто велика відстань до Новоград-Волинського району, а тому їхньою долею навряд чи перейматимуться там”, – зазначено у матеріалі. Детальніше – читайте у № 2.



1 Response

  1. Дмитро :

    Так, видно як хочуть у Чижівці приєднання жителів Варварівської громади. Проводячи екскурсії, навіть верхній одяг не запропонували зняти. Ну так щоб не затримувались на довго. 🙂

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *