Подружні пари із ювілейними датами можуть побратися повторно


Весілля це завжди радісна подія. А ювілейне весілля вдвічі. Проживши у парі зі своєю «половинкою» 10, 25, а то й усі 50 років, подружжя віднедавна має гарну нагоду повторити обряд і нагадати собі про найщасливіший день у своєму житті, інформує www.emilchine-rda.gov.ua.

На Житомирщині ця послуга – повторне святкування ювілейної дати шлюбу  – надається усіма 23-ма відділами державної реєстрації актів цивільного стану (ДРАЦС). Її можуть замовити як сімейні пари, так і їхні рідні чи друзі. Протягом жовтня – грудня 2018 року, відколи цей сервіс був запроваджений, можливістю «повторно одружитися» скористалися понад 15 подружніх пар.

Вартість такої послуги – помірна і залежить від того, який вид обряду обирає замовник: традиційний, європейський, за скороченим сценарієм (176 гривень), індивідуальний (обійдеться у 579 гривень), чи взагалі за межами відділу ДРАЦС (понад 700 гривень). У вихідні та святкові дні заплатити за обряд треба трохи більше.

Церемонія відбувається з усіма необхідними атрибутами, що дають сімейним парам можливість поринути думками у день власного весілля, з урочистими обітницями одне одному, обміном обручками, музичним супроводом та з весільним рушником. А крім того, подружжя знову отримає свідоцтво про шлюб, однак уже з позначкою «повторно».

1 Response

  1. I am truly thankful to the holder of this web page who has shared this enormous article at at this time.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *