У Ємільчинському районі чоловік провалився на річці


Випадок стався нещодавно у Неділищі. Увечері 54-річний чоловік повертався додому через місцеву річку. На середині водойми він натрапив на проталину і провалився під кригу.

Його крики почули селяни, які проживають поблизу. Двоє з них і прибігли на поміч горепасі, намагаючись його витягнути з проталини за допомогою мотузки та драбини.

Їхні спроби не закінчились успішно, проте у чоловіка з’явився шанс залишитись живим – засоби порятунку, що принесли селяни, тримали його на поверхні води та не давали йому йти під лід.

Бійці ДСНС, які прибули за викликом, вирішили прокласти на льоду триколінну драбину. Один із рятувальників спільно з селянином повзком по ній підібрались до потопаючого. Діставшись до нього, вони схопили чоловіка за плечі та обв’язали мотузкою. Він уже тривалий час провів у крижаній воді і кисті рук ледве розжимались. Аби не проламати крихкий лід, врятованого так само поступово підтягували на собі по драбині до берега.

Потім врятованого селяни відвели додому та допомогли йому зігрітись. Звідти чоловіка і забрала «швидка допомога», яку викликали рятувальники.

У ДСНС у області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *