Ємільчиному потрібні камери спостереження, а Барашам – поліцейська станція


Минув місяць відтоді, як Ємільчинське відділення поліції внаслідок ротації керівних кадрів в області очолив Сергій Рябушенка, на останній сесії районної ради його відрекомендували депутатському корпусу. Про перші враження щодо безпеки й правопорядку на Ємільчинщині Сергій Васильович розповів читачам “НТ”.

Одразу, на що звернув увагу керівник відділення поліції, це потреба в сучасних камерах відеоспостереження в Ємільчиному, які могли б розпізнавати деталі об’єктів, наприклад, номерні знаки на автівках. Старі камери, що здійснюють відеонагляд центру селища, такої можливості не дають.

Як відомо, Ємільчинська селищна рада програму “Безпечне місто” прийняла, тож технічне переоснащення можливе.

Щодо іншої техніки, вже колісної, то в розпорядженні ємільчинських поліцейських залишились дві іномарки – “Міцубісі аутлендер” та “Тойота пріус”, а також ВАЗівський парк.

А от в іншій ОТГ, Барашівській, у наступному році може з’явитися поліцейська станція. Це питання обговорювалося під час візиту в Бараші і знайдено підтримку в особі очільника громади Сергія Варварчука. Вже зараз треба думати про кадри – бажано, щоб вони були місцеві.

Біографічна довідка:

Сергій Рябушенко народився у Фастові 1975 року, проте подальше його життя пов’язане з Іванковом. Після закінчення тамтешньої школи вступив до академії МВС та здобув юридичну освіту.

На Житомирщині – з 2015-го: спочатку був заступником начальника Попільнянського відділення поліції, згодом очолив його. Перед призначенням у Ємільчине два місяці брав участь в операції об’єднаних сил.

Одружений, має двох дітей.

Михайло МЕЛЬНИК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *