17 грудня виконавча служба відзначає професійне свято

Протягом 11 місяців цьогоріч на виконання до відділу державної виконавчої служби Ємільчинського районного управління юстиції надійшло 2116 виконавчих документів.

Із них відмовлено у відкритті через неподання документа, невідповідність вимогам, не підвідомчість виконання та ін. – 79.

 Основна частка всіх виконавчих документів це стягнення аліментної плати – 554 виконавчі документи та стягнення штрафів по адміністративним правопорушенням .

  Робота в державній виконавчій службі постійно пов’язана із конфліктними ситуаціями.

Це вилучення і позбавлення боржників майна, виселення громадян, стягнення боргів.

Виконавець повинен уміти знайти правильні шляхи розв’язання конфлікту на законних засадах. Забезпечити своєчасність, повноту і неупередженість примусового виконання рішень.

Професійне свято працівники виконавчої служби почали відзначати лише від 2009 року. 

17 грудня із Днем працівника державної виконавчої служби в районі можна привітати 6 працівників. 

Стільки працює у відділі ДВС Ємільчинського районного управління юстиції. 

Це начальник відділу М. Феклістова, старший державний виконавець І. Ситайло, державний виконавець В. Гарбар, провідний спеціаліст Ф. Ярошук, діловод О. Антонюк та оператор комп’ютерного набору А. Радченко.

Їм вдаєтьсь впоратись із навантаженням. Хоча за аналізом попередньої роботи відділу держвиконавчої служби можна зробити висновок, що з кожним роком зростає навантаження на державних виконавців та ускладнюється категорії виконання.

М. Феклістова,

начальник відділу ДВС 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *