У “Народній трибуні” з’явилась нова рубрика “Ретро-фото”

 Чорно-біле старе фото…

В ньому завжди є щось таємниче й загадкове. З нього на нас дивляться незнайомі люди, проте ми відчуваємо їхні емоції і вони не чужі для нас, ми відчуваємо стиль і дух тієї епохи, впізнаємо в цих фото себе…

Публікація таких фото в “Народній трибуні” завжди викликає підвищений інтерес у читачів, про що свідчать дзвінки до редакції. Саме тому в газеті вже два номери з’являється нова рубрика – “Ретро-фото”. Ми пропонуємо долучитися до цієї справи і вам, шановні читачі.

 

Якщо у вашому сімейному альбомі є цікаві старі фотографії, що характеризують минувшину і які, на вашу думку, варті уваги більш широкої аудиторії, приносьте їх до редакції. Ми відскануємо і одразу ж повернемо їх, або надесилайте на електронну адресу emilchine_tribuna@ukr.net. Район дізнається як про власника фото, так і про героїв на ньому. Тож гайда разом у фотомандри!

Фото, що ви бачите вище, було розміщене у “Народній трибуні” за 13 грудня. Це – один із перших тракторів у районі. За кермом Грек І. М. Орієнтовно 1934-1935 роки. 

Другу світлину згаданої рубрики можна було побачити 20 грудня – “Ударники Горбівського колгоспу “Червоний лан”. На його зворотному боці вказано такі прізвища та імена (послідовність не зазначено): Гунько, Гунько Д., Дмитренко Андрій, Дмитренко Іван, Дмитренко Степан, Демченко Микола, Омельченко Федора, Палько Салимон, Охріменко Одарка, Дмитренко Кирило, Волощук Адам, Дмитренко Арсен, Волощук Н., Дмитренко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *