В смт Яблунці поховали загиблого солдата 30-ї механізованої бригади

DSC_0223.jpg

18 січня о 13-00 в смт Яблунці попрощалися з 28-річним героєм – солдатом інженерного полку оперативного забезпечення 30-ї окремої механізованої бригади міста Новограда-Волинського Банчуком Олегом Петровичем, який був учасником АТО.

Військовослужбовець народився 24 жовтня 1986 року. Проживав у селі Слобода Романівська Новоград-Волинського району. У загиблого залишилися батьки, молода дружина та маленький син.

 Олег Банчук брав участь у звільненні Слов’янська, Краматорська. Приймав участь у боях за Донецький аеропорт.

Він, як і тисячі українських патріотів, вірив, що здолають ворога, але його життя трагічно обірвалось на шляху до перемоги.
Вічна пам’ять нашому герою!

www.emilchine-rda.gov.ua,

фото надав Микола Жилюк

 У БЕХАХ ПОПРОЩАЛИСЯ З 20-РІЧНИМ ВОЇНОМ РОМАНОМ КОЗАРЕНКОМП’ятнадцятого січня у с. Бехи провели в останню путь 20-річного героя, який загинув під с.Степанівка Донецької області в серпні 2014 року, Козаренка Романа Вікторовича. Народився Роман Вікторович у селі Кам’янка Ємільчинського району. З 2002 року сім’я Козаренків проживає в с. Бехи Коростенського району.

Роман закінчив 9 класів Бехівської середньої загально-освітньої школи, потім навчався в Васьковицькій середній загальноосвітній школі, яку закінчив у 2010 році.

Навчання продовжив у Козятинському професійно-технічному училищі. В 2012 році був призваний до лав української армії, з якої повернувся восени 2013 року.

Козаренко Роман був мобілізований до 30-ї Новоград-Волинської механізованої бригади для участі у антитерористичній операції на сході України. Юнак-патріот гідно ніс свою службу, боронячи незалежність і цілісність нашої держави. Та в серпні минулого року зв’язок з Романом обірвався…Тільки через певний час рідні дізналися, що він загинув біля с. Степанівка на Донеччині.

Провести героя-земляка в останню путь зібралося багато людей, серед яких були близькі та друзі, односельчани, представники районної й місцевої влади та всі, хто побажав віддати останню данину шани воїну, який відстоював незалежність і цілісність нашої держави на сході України. Поховали Романа Козаренка з усіма військовими почестями. У пам’яті рідних, друзів, односельчан він назавжди залишиться доброю, щирою, товариською, світлою людиною. Він назавжди буде справжнім Героєм, адже захищав незалежність України на сході, щоб війна не прийшла до нас.

Вічна йому пам’ять.

Повідомляє газета «Древлянський край»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *