Банда, яка знищує народ: Матвієнко запропонувала відправити нардепів у відпустку на Донбас

Ніна МатвієнкоЩоб українські депутати посприяли швидкому вирішенню конфлікту на сході країни, відчули весь біль жителів окупованих територій та учасників війни, вони повинні проводити відпустку не на курортах, а на Донбасі.

Про це в інтерв’ю газеті “Експрес” розповіла Герой України, співачка Ніна Матвієнко.
На її думку, два тижні “канікул” Верховної Ради тоді, коли на сході країні триває війна, – це ніщо інше, як блюзнірство.

“Бал серед чуми, так? Ну, хай вiдпочивають. Правда, я порадила б їм їхати у вiдпустку не за кордон, звiдки людського горя не видно, а на Донеччину чи Луганщину. Тобто “туди”, у “тi” мiсця. Щоб вiдбувся такий собi стрес у їхнiх головах… Полiтики ж займаються не вирiшенням проблем, а блудослiв’ям. Натомiсть дiм горить i далi. Та я знаю одне: навiть якщо вогонь не поливати водою, пожежа рано чи пiзно згасне. Iншими словами – як зав’язався той вузол, так вiн i розв’яжеться”, – зазначила Матвієнко.

Як вважає співачка, навіть під час війни ситуація з народними обранцями не змінилася: вони продовжують красти гроші, які надають Україні для вирішення військового конфлікту та покращення економічної ситуації.

“Вони (депутати. – Ред.) осоромили нас на весь свiт. Точнiше – соромлять далi. Українi дають грошi, iнвестицiї, допомогу, але потiм це все кудись дiвається. Вони ж лише розводять руками… Усi крадуть i вже не знають, куди тi грошi сховати! Знаєте, є груповий секс (смiється), а це така групова… Ба-а-а-а-нда! Так, це банда, яка сьогоднi знищує народ i прикривається тiльки словами, вишиванками, реформами. Знову ж таки – блудослiв’ям”, – переконана Матвієнко.

Як зазначила співачка, розкрадання державних коштів та фінансової допомоги призвело до того, що депутати “шикують”, а простим українцям не вистачає грошей на найнеобхідніше.

“Я вже не можу дивитися на їхнi обличчя. Ви гляньте, якi холки вони повiдгодовували в ресторанах. Ще не наїлися, їм досi мало… А в людей навiть на лiки не вистачає грошей (чесно кажучи, у мене також iнколи нема навiть на найнеобхiднiше). Завтра якась бабуся не заплатить за комунальнi послуги, то в неї квартиру заберуть та виженуть на вулицю. Як собаку… Кажу, нинi нас знищують як нацiю. Наша ж влада. I треба не мовчати, а бодай “вiдгавкуватися” – обурюється Матвієнко.

ukr.obozrevatel.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *