Ємільчинщина має відновлювати дороги

1aemp4

Таку рекомендацію вислови голови обласних адміністрації Ігор Гундич та ради Володимир Ширма, які щойно відвідали район. Вони побували на кількох важливих для Ємільчинщини об’єктах. Зокрема, ознайомились із виробництвом на підприємствах “Пеллет-Енерго” та «Банковський».

1aemp2

1aemp5

“Керівники області відвідали й Ємільчинську центральну районну лікарню, де оцінили результат ремонтних робіт, що зроблені у закладі за останні два роки за кошти депутатів обласної ради. Зокрема, проведено капітальний ремонт терапевтичного відділення, утеплення фасадів стаціонару та ремонт І поверху стаціонару”, – повідомляють у прес-службі обласної ради.

1aemp12

“Ще одним об’єктом, яке оглянуло керівництво обласної ради та облдержадміністрації, став молодіжний спортивний комплекс «Юність». У цьому закладі у 2013 році розпочалися роботи по облаштуванню плавального басейну. У 2015 році басейн був готовий на 66%, але наразі будівництво об’єкту призупинене у зв’язку із несвоєчасним виділенням коштів на реалізацію проекту та зростанням цін на будівельні матеріали і роботи.

1aemp10

1aemp14

1aemp15

Насамкінець поїздки, Володимир Ширма та Ігор Гундич проінспектували автомобільну дорогу державного значення Васьковичі – Шепетівка біля с. Радичі, на якій тривають ремонтні роботи. Капітального ремонту потребують 2 ділянки загальною протяжністю 7,7 км. Наразі вже виконано і покладено асфальтобетонне покриття на ділянці протяжністю 3,3 км, що становить майже 43%. Також проводяться роботи по розширенню дорожнього полотна, вирубці дерев, розробці ґрунту”.

З обласним керівництвом й представниками дорожньої ремонтної служби також зустрілися жителі Радич. Нагадуємо, саме вони кілька років привертали увагу керівництва до проблем цієї дороги, адже потерпали від пилового смогу.

Окрім того, Володимир Ширма та Ігор Гундич відзначили, що 2017-2018 рік на державному рівні оголошено Роком доріг, отож потрібно робити все можливе аби на Ємільчинщині відновлювати дороги місцевого значення, а з їхнього боку район підтримку також матиме.

Під час візиту представників обласної влади супроводжували й керівники райдержадміністрації.

Підготувала Г. КОЛЕСНИК,

за матеріалами прес-служби обласної ради та райдержадміністрації.

Фото прес-служби облради

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *