ДО ЄМІЛЬЧИНОГО – ЗА “ВТРИДОРОГА”?


Кожне місто чи селище, що себе поважає, повинне мати хоча б один чи навіть кілька базарів або ринків. Діють вони і у нас. Хоча ціни тут, як ми всі знаємо, досить таки “кусючі”. Ось тому-то дехто з моїх знайомих частенько вирушає до сусідніх центрів за так званими “гуртовими” закупками. Кажуть, що навіть транспортні витрати виправдовуються. Найбільшим “попитом” користується Новоград-Волинський. Тут можна добряче заощадити, готуючись до великих застіль. Та й сезонні придбання одягу чи взуття теж популярні.

Сусідній Коростень теж іноді задовольняє запити багатьох. Тому не дивно, що недавно і колишній банкір, нині просто мільйонер, учасник телешоу “Багач – бідняк” Андрій Оністрат пробував сили “прожити” два дні, шукаючи роботу на коростенських базарах. Йому одна з продавчинь навіть подарувала светрика за 400 гривень.

А днями випадково біля однієї торговельної точки в Ємільчиному вдалося мимохідь почути таке.

– Ти знаєш, – запитував один чоловік іншого, – базарчик у Житомирі по вулиці Вітрука?

– Так.

– Був там недавно, – продовжував перший. – І прочитав кимось вивішений плакат для тамтешніх продавців. А написано на ньому таке: “Хочеш продати втридорога – їдь до Ємільчиного”.

Ось такої думки про нас в обласному центрі. А ви особисто що скажете?

Іван ОЛЕКСЮК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *