Свято з подвійним дном

Сьоме березня. В райцентрі вже почався похід в квіткові магазини, на ринок – в пошуках ідеального подарунку для жінки. Зранку – похмуре небо, після полудня – сонце розігнало хмари, підвищивши градус настрою селищенців. Такою була прелюдія до Міжнародного жіночого дня.

200-річчя від дня народження Шевченка теж вирішили відсвяткувати минулої п’ятниці. Колона, яку сформували працівники установ та організацій, вирушила до пам’ятника Шевченку (знаходиться біля районного краєзнавчого музею). Під пісню “Реве та стогне Дніпр широкий” мовчки поклали квіти до підніжжя Генія. Кілька хвилин постоявши, селищенці розбрелися хто-куди.

…А ми вирушаємо до Будинку культури. Святковий концерт з подвійною присвятою (8 Березню та ювілею від дня народження Кобзаря) побачила напівпорожня зала. Артистів це не засмутило. Натхненно, щиро й від душі – емоції, які випромінював кожен із аматорів районної сцени. Справжній захват викликали виступи чоловічого хору, ансамблю “Дозвілля”, Нінель Шабаліної, Діани Примак і багатьох інших. Як результат, задоволення та усмішка в кожного із присутніх.

Г. КОЛЕСНИК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *