Поєднані пам’яттю

Традиційно за організації бібліотеки та участі працівників БК 15 лютого знов зустрілися воїни-інтернаціоналісти для вшанування пам’яті побратимів, що брали участь у воєнних діях на території інших держав та з нагоди річниці виведення військ із Афганістану.

За вірність присязі, мужність та довічні рубці від болю пережитого в серцях сивочолим солдатам свою шану склали представники районної влади та місцевого самоврядування, військкомату та інші.

 133 імені – таким є жахливий рахунок, який сплатила Житомирська область за участь СРСР у Афганській війні. П’ятеро з них – із Ємільчинщини.

* * *
15 лютого на звітно-виборній конференції районної спілки ветеранів Афганської війни обрано нового голову спілки. Ним став Юрій Анатолійович Карпюк із Сербо-Слобідки.
* * *
За активну громадянську позицію, участь у патріотичному вихованні молоді та з нагоди Дня вшанування воїнів-інтернаціоналістів ємільчинець Василь Чистяков нагороджений грамотою обласної ради, яку йому вручили на зустрічі керівництва області з активом обласних громадських організацій ветеранів війни у Житомирі 10 лютого.

В.РОМАНЧУК,

“НТ” №7

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *